Boekhouding

De financiële administratie is de basis voor een correcte belastingaangifte en voor de juiste fiscaal-juridische en financiële adviezen. Bij de verwerking van uw boekhouding hanteren wij geen "vanaf" prijzen en geen limiet voor het aantal boekingen. Wij hanteren een onbeperkt aantal boekingen tegen een vaste prijs per maand. U kunt het vergelijken met onbeperkt bellen en internet tegen een vaste abonnementsprijs per maand.

Goede boekhouding is de basis
De basis voor elk bedrijf en beroep is de financiële administratie, de boekhouding. Op de financiële cijfers worden namelijk de belastingaangiften en de adviezen gebaseerd. Heb je geen goede boekhouding, dan werkt dat dus door in de aangiften en adviezen. Een goede boekhouding is dus essentieel voor uzelf, maar ook richting de belastingdienst. 

Slechts enkele minuten besteden aan jouw administratie !
Een goede boekhouding is dus uiterst belangrijk, echter jij als zzp-er wil daar zo min mogelijk tijd aan besteden. Daarom is het goed dat u kiest voor eén van onze abonnementen. U hoeft slechts enkele minuten tijd te besteden aan uw financiële administratie.

U hoeft namelijk alleen uw verkoopfacturen, inkoopfacturen en bonnetjes te scannen met de gratis Tiny scan-app en vervolgens naar ons door te mailen.

U hoeft dus alleen maar te scannen en alles wordt verder voor u gedaan en ontvang periodieke overzichten van uw omzet, kosten en winst!