Belastingteruggaaf


Deskundigheid
De bezwaarschrift- en verzoekschriften worden gedaan door of staan onder toezicht van een fiscaal-jurist.

Ervaring
Ons team heeft inmiddels met succes honderden bezwaarschrift- en verzoekschriftprocedures bij de belastingdienst gevoerd.

Landelijk opererend
Wij hebben klanten door heel Nederland


ZZP-er als ondernemer

Veel ZZP-ers geven hun inkomsten aan als inkomsten uit overige werkzaamheden.

Echter, veel ZZP-ers kunnen worden aangemerkt als ondernemer. Zij dienen wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Door onze expertise weten wij precies aan welke voorwaarden u moet voldoen. Dit kan u duizenden euro's aan belastingvoordeel opleveren.

 

Als u kan worden aangemerkt als ondernemer en u voldoet aan de voorwaarden dan hebt u namelijk recht op toepassing van de zelfstandigenaftrek en (de eerste 3 jaar) de startersaftrek. Deze aftrekpost levert u enkele duizenden euro's per jaar aan  belastingteruggaaf op.

 

Tot 5 jaar terug
Niet alleen voor de toekomst (dus zolang u zorgondernemer bent), maar ook met terugwerkende kracht over de afgelopen 5 jaar. Zo kunt u in één keer een belastingteruggaaf ontvangen van meer dan € 20.000 (gemiddelde belastingteruggaaf is € 13.500).

 

Wilt u ook weten of u in aanmerking komst voor een belastingteruggaaf bel of email ons dan voor een vrijblijvend gesprek

 


Tarieven
Deze belastingteruggaven worden door ons verricht op basis van "no-cure-no-pay".

 

Dit betekent dat wij alleen recht hebben op een vergoeding indien daadwerkelijk de belastingteruggaaf aan u wordt uitbetaald of wordt verrekend.

 

De vergoeding bedraagt 20%  (exclusief Omzetbelasting) van het daadwerkelijk terugontvangen of verrekende bedrag.