Onze diensten

De Kroon Adviseurs realiseert haar missie door onze klanten door het aanbieden van onze top-abonnement:
- Basic
- Pro
- VIP


Onze diensten leveren u gemak, geluk en gewin op

Gemak

Wij bieden gemak, zodat onze klanten zich alleen bezig hoeven te houden met hun kerntaak. De rest kunnen zij aan De Kroon Adviseurs overlaten.

Zo weten we bijvoorbeeld dat de taal die de belastingdienst gebruikt, niet altijd even duidelijk is. Onze klanten hoeven de “hiërogliefen” van de belastingdienst niet te ontcijferen. Mail de brief tijdig naar De Kroon Adviseurs en wij kijken of er acties ondernomen moet worden.  

Geluk

Wij Met de diensten van De Kroon Adviseurs voldoen onze klanten aan de wettelijke administratieve verplichtingen en vergroten wij de zelfstandigheid van onze klanten.

Door het uitbesteden van de administratieve verplichtingen, juridische zaken en belastingen houden onze klanten veel meer tijd over om zich te foussen om wat zij echt belangrijk vinden in hun leven: hun werk, familie en/of meer vrijetijdsbesteding.

Gewin

Door de diensten van De Kroon Adviseurs optimaliseren wij de  financiële en fiscale voordelen en zien onze klanten geen aftrekpost over het hoofd.

Conclusie: Met de diensten van De Kroon Adviseurs besparen onze klanten heel veel tijd en geld. Zodat zij hun dromen beter, sneller en tegen lagere kosten kunnen realiseren.