Onze drie kernwaarden

De cultuur van De Kroon Adviseurs is gebaseerd op een drietal kernwaarden, die hieronder beschreven zijn. Het onderscheidend vermogen van De Kroon Adviseurs is te vinden in hun kernwaarden: mensen, kennis en innovatie. Deze drie kernwaarden zijn de drie pijlers van het succes van De Kroon Adviseurs. Het zijn ook de kernwaarden die onze medewerkers als leidraad hanteren. Bij het nemen van beslissingen en in hun dagelijkse praktijk.

Mensen

Mensen komen altijd op de eerste plaats. Daarom behandelen we iedereen als een uniek individu. Respect en vertrouwen zijn daarbij essentieel. Via planning, begeleiding en lezingen helpen we onze klanten hun carrière te ontwikkelen en uit te bouwen. Om hun dromen en doelen waar te maken. 

Kennis

Informatie wordt kennis zodra dat met anderen gedeeld wordt. Op creatieve wijze brengen wij informatie bij elkaar en delen die informatie met anderen. Iedereen heeft het recht te weten wat vandaag en morgen belangrijk is in deze veranderende wereld. En .. we delen niet alleen kennis, we luisteren ook. Alles wat we leren, gebruiken we om onze relaties, oplossingen en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Innovatie

We durven onszelf te vernieuwen, een voortrekkersrol te nemen en te evolueren. Want stilstand is achteruitgang. Daarom zoeken we continu, binnen de strikte regels van de wetgeving, naar een nieuwe en betere aanpak. Met als doel om het succes van onze klanten te vergroten. Onze ondernemingszin en creativiteit zijn de motor van alles wat we doen.