Belastinggeschil ondernemerskwalificatie
De vraag of een zzp-er nu zelfstandig is of schijnzelfstandig, is een belangrijk en vaak terugkerend onderwerp van geschil tussen de belastingdienst en de zzp-er.  Met onze jarenlange advisering op dit gebied en succesvol gevoerde belastingprocedures zijn wij op dit onderwerp dé fiscale specialist voor de zzp-er. Hebt u Pro- of VIP-abonnement dan worden de belastingprocedures door ons gevoerd op basis van "no cure-no pay" : dit betekent dat wij alleen vergoed worden voor onze werkzaamheden als wij de zaak voor u winnen. Uiteraard proberen wij tot een oplossing te komen met de belastingdienst, maar als een geschil van mening blijft bestaan tussen u en de belastingdienst, dan komt toch de keuze of er wel of niet een procedure moet worden begonnen.Boekenonderzoek
De kinderopvangtoeslagaffaire heeft laten zien, dat u niets verkeerd hoeft te hebben gedaan om toch onderwerp van een (boeken)onderzoek door de belastingdienst te worden. Ook kan een boekenonderzoek worden gedaan steeksproefsgewijs.

Zodra de belastingdienst contact met u opneemt, dan kunt u met het Pro- of Pro abonnement de belastingambtenaar direct naar ons verwijzen voor het maken van een afspraak voor het boekenonderzoek op ons kantoor. U hoeft daar dan niet bij te zijn. De kosten van deze fysieke belastingcontrole op ons kantoor zit in het Pro/VIP-abonnement. De overige werkzaamheden: verweer tegen de inhoud van het rapport worden tegen gereduceerde tarieven aangeboden.

  • 25+ jaar ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Persoonlijke & innovatieve aanpak
  • Op maat gemaakt advies
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?